Hvem er jeg ?

Velkommen til min MyAloevera nettside. Mitt navn er Mona Tobiassen Ersdal. Jeg er født og oppvokst opp i den lille Sørlandsbyen Flekkefjord. I November 2018 flyttet min mann og jeg til Sira ( grenser til Moi i Rogaland kommune ) . Vi kjøpte oss en tidligere Prestegård ( Bakke ).

Jeg har hjemmekontor og driver mitt foretak hjemmefra. Her kan du komme innom for en produkt prat, hente varer eller å teste produkter. Du er alltid Velkommen !


Som Forever Living Forhandler så jobber man med salg av gode kvalitetsprodukter. Man videreformidler gode erfaringer og gode produkter til kunder. Produktene taler for seg ettersom de er av topp kvalitet og kjent verden rundt. De selges i over 167 land. Forever Living er verdens største Aloe Vera produsent og ethvert produkt som fremstilles er med den beste kvalitets Aloe Vera ( Aloe Barbadensis Miller ) er nøye utviklet av Forevers egne eksperter. De utvikler stadig nye særegne produkter innen Helse, velvære og personlig pleie. De er størst i verden på Aloe Vera og er demed "The Aloe Vera company " !


Folk vil gjerne se bra ut og ha det bra både på innsiden og på utsiden, og man blir stadig mer opptatt av å ta vare på seg selv og sin egen helse. Dette gjør at Forever stadig er i vekst ettersom etterspørselen av gode produkter innen dette område blir større.


Forever trenger hele tiden nye forhandlere ettersom vi selger via direktesalg og ikke har Forever butikker rundt på senter osv. Som Forever Forhandler er man selvstendig og ansvarlig for sin egen drift og inntjening ! Vi selger Aloe Vera baserte produkter og det er mange måter å formidle produktene på. Man finner sin måte og gjøre det på og man jobber i Team for å finne de beste løsningene. Man kan selge via familie, venner og kolleager eller man får seg nettbutikk, har stands eller demoer. 


Som forhandler får man handle varer til innkjøps pris noe som også gjør at man sparer penger på personlig bruk av varer.


Går du med drømmen om å ha en butikk på " si" ?  Da kan dette kansje være noe for deg om du kjenner deg igjen i noe av det som er skrevet over. Du velger selv hvor mye tid du vil investere i businessen. Jeg har 3 1/2 års erfaring i Forever og har studert forretningsplanen så nøye at jeg er trygg på og veilede deg i riktig retning om du skulle ønske mer info om hvordan starte opp din egen Forever virksomhet og bli en del av Forever familien.


Man må være fylt 18 år for å starte opp.


Ønsker du å høre mer om hvordan starte din egen butikk så send meg gjerne en uforpliktende mail på : foreverbluedoor@gmail.com

FOREVER SMILE :)


Gjør dagen din God.


-Mona