Velkommen

Velkommen til min nettbutikk 😃

Hyggelig at du fant veien hit til meg 😊😊


Har du spørsmål om produkter /levering så nøl ikke med å ta kontak.

Mail : foreverbluedoor@gmail.com

Velkommen til en hyggelig handel !

Mvh

Mona Tobiassen Ersdal

Går du med en grunder i magen ? Kansje trenger du en jobb på si som kan gi det litt ekstra inntekt i måneden ? 


Har du en drøm om å være selvstendig å bygge opp din egen business ? Da er kansje Forever Living noe for deg ! Det er mange muligheter i Forever. Man kan ha det som en hobby, deltid eller fulltid, alle stillinger er "ledig" og hvilken stilling du vil ha kommer ann på din egen innstas. Man jobber innen MLM ( Muliti Level Marketing ) og driver med direktesalg. Forever Living ble kåret til årets vekstbedrift for 2016 og den kåringen ble publisert 6 Mars 2017. 


Mange velger å skape ekstra inntekt ved salg av produkter og noen velger å etablere sin egen arbeidplass til deltid eller fulltid. For å jobbe deltid eller fulltid i Forever må man gå inn i business planen. Da går man dypere inn i gründer rollen og det kreves en større innsats som en leder. Det er en spennende forretnings modul som fler og fler mennesker over hele verden får øynene opp for, denne muligheten tar deg til høyder du sannsynligvis ikke trodde var mulig. Det sosiale nettverket i Forever er helt unikt. Alle blir like godt motatt og det er som å være en del av en stor familie av glade mennesker. Ønsker man å jobbe Globalt er det støtte apparater over hele verden som hjelper deg med spørsmål du måtte ha ! 


Fakta om Forever :


* Etablert i Arizona i 1978 av Rex Maughan 


* Gjeldfritt / Trippel A rated


* Eier alt i fra plantasje til produkt


* Etablert i over 160 land 


* Pensjon / Ingen risiko


* Du kan kvalifisere deg til bilbonus, reiser og bonus sjekker 


* Omsetter for 26 Milliarder 


* Gratis opplæring 


* Gratis å starte


Kontakt meg

Velkommen til min Nettbutikk ! 


Månedens produkt i November er Forever Bright Tannkrem  :

Gi deg selv et strålende smil 


La også munnen og tennene dine få dra nytte av Aloe veraens herlige egenskaper. Med Forever Bright Toothgel får du både et strålende smil og frisk pust.


Forever Bright Toothgel gir deg de beste forutsetningene for å holde tennene rene og pusten frisk. Ekstra bra for følsomt tannkjøtt og ved blemmer i munnen. Inneholder ikke fluor. Passer til hele familien.


Et blendende smil er ikke bare et spørsmål om skjønnhet, det handler også om helse. Dårlig munnhygiene kan, i tillegg til kjedelige besøk hos tannlegen, føre til problemer i andre deler av kroppen. En ekstra grunn til å være nøye med tannpussen altså. Med Forever Bright Toothgel kommer du et stykke på vei mot en friskere munn.


 

Fordeler:


Inneholder pleiende Aloe vera og propolis

Behagelig smak av mynte for frisk pust

Utviklet i samarbeid med tannpleieeksperter

 

Brukstips


For beste resultat skal du tenke 2 + 2 + 2 – pusse tennene 2 ganger per dag med 2 cm tannkrem i 2 minutter. En runde med tanntråd per dag i tillegg, så har du oppskriften på gladere tenner, friskere tannkjøtt og frisk pust.

Les mer HER !


 ❈❈❈❈❈         VELKOMMEN        ❈❈❈❈❈