TILBUD

MARS  2021

Vi går over i vår måned. Det er deilig det.

Solen begynner å varme på lys vinterblek hud.

I den anledning tenker jeg at jeg kjører tilbud på SOLKREM faktor 30.

Veil pris på Solkrem er kr. 237; 

Jeg tenker vi kjører 25 % så langt beholdningen min rekker.

Da blir prisen kr. 178; pr stk

Ved kjøp av 2 stk solkrem får du med deg 1 stk Aloe Bio Cellulose maske som er propfull av deilig serum til tørr vinterhud. Da får huden din en topp start på sol sesongen. OG ikke nok med det. Solkrem og maske blir levert i et fint plast etui som du kan oppbevare solkremen i om du skal på stranden el lignende. Så slipper den bli full av sann og skit. Det lønner seg å kjøpe to !

FRI frakt ved kjøp over 1000; på alle varer 

Info om solkremen : 

* Ekstra vannfast solbeskyttelse


En rikt kremet solbeskyttelseslotion som trekker raskt inn i huden uten å klebe. Aloe Sunscreen kombinerer fysikalsk og kjemisk solfilter og gir deg dermed effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. At den er ekstra vannfast betyr at du har en viss beskyttelse igjen også etter at du har tatt en dukkert.


For hvem?


Vi er alle forskjellige, både når det gjelder hudtype og følsomhet for sol. Alle trenger vi imidlertid solbeskyttelse, men i ulik grad, uansett hvilken hudtype vi har. Aloe Sunscreen har solfaktor 30 og beskytter deg mot både UVA- og UVB-stråler. En skikkelig god følgesvenn på stranden altså.  


Fukter og mykgjør


Sol og varme er herlig, men det tørker også ut huden. Tørr hud får lettere rynker og blir slappere. Med Aloe Sunscreen har du ikke bare optimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, du får også en mykgjørende og fuktende krem som gir huden din en glatt og frisk glød. Her har vår pleiende Aloe vera fått godt selskap av blant annet antioksidanter i form av vitamin C og E. Resultatet? Glatt, myk og solvarmet hud. Etterlater en mild, blomstret duft av sommer og ferie, med innslag av kokos.


Gå fram slik


Smør deg sjenerøst inn med Aloe Sunscreen i et jevnt lag over hele kroppen, 15–30 minutter før soling. Ikke glem vanskelige steder som ører og føtter. Gjenta omtrent annenhver time, og bader du bør du smøre deg inn igjen etter hver dukkert. Aloe Sunscreen er riktignok ekstra vannfast, men beskyttelsen er ikke like sterk etter at du har badet. Hvis du svetter mye i solen, kan det også være lurt å smøre seg inn oftere.


Ta vare på deg selv


Sånn passe er best, også med solbeskyttelse. Er solen veldig sterk, bør du ta på heldekkende klær eller gå inn i skyggen til det blir litt mildere. Babyer og små barn er ekstra følsomme, så ta gjerne på dem lange ermer og caps eller solhatt. En skikkelig parasoll gir god skygge når solen er som sterkest.


Aloe Sunscreen er tildelt vurderingen EXCELLENT i dermatologiske tester utført av Dermatest®.